Navigation

Ethereum: alles wat los en vast zit aan dit protocol sterk hoger - ENS

Alles met het woord Ethereum of wat er mee te maken heeft wordt nu gekocht, inclusief de METIS-token, een project met de betrokkenheid van Vitalik Buterins moeder.

Opmerkelijk is Ethereum Name Services met de token $ENS, die 40% hoger staat en in een week bijna 90% is gestegen. De stijging is te danken aan de verwachting van goedkeuring van een Ethereum spot ETF.

Hoewel er mogelijk een verdere stijging van de ENS-token kan zijn gezien het sentiment, wijzen we op de risico's en zwakke tokenomics. Na deze rally verwachten we een aanzienlijke koersdaling. Maar momenteel wordt alles wat aan Ethereum gelinkt is massaal gekocht.

Ethereum Name Service (ENS) lijkt op het Domain Name Service (DNS) van het internet en maakt Ethereum-toegang begrijpelijker. Het is een gedecentraliseerd systeem op de Ethereum blockchain.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.