Navigation

Crypto: Ethereum in troubled waters door Uniswap - een waarschuwing van Duo Nine

Crypto: Ethereum in troubled waters door Uniswap - een waarschuwing van Duo Nine
pro

Volgens Duo Nine bevinden Ethereum-houders zich in een benarde positie. Uniswap, een gedecentraliseerde applicatie (dApp) op Ethereum die jaarlijks $500 miljoen aan transactiekosten genereert, heeft onlangs zijn eigen Layer 2 (L2) oplossing gelanceerd.

Hierdoor zijn de kosten voor transacties op Uniswap met 100 keer verlaagd, wat betekent dat deze vergoedingen nu rechtstreeks in de zakken van Uniswap gaan.

Als dit zich herhaalt bij andere Dapps, kan de prijs van ETH wel eens tot nul dalen, volgens Duo Nine.

De waarde van Ethereum is momenteel afhankelijk van de kosten die vraag naar de native token genereren. Op dit moment kost een eenvoudige token swap meer dan $10, waardoor steeds meer gebruikers de duurste keten de rug toekeren.

Buterin en zijn team

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.