Navigation

Crypto: CBOE lanceert Ethereum ETF's op 23 Juli - wat betekent dit voor de markt

Op 23 juli zal de Chicago Board Options Exchange (CBOE) 5 nieuwe Ethereum ETF's lanceren: 21Shares Core Ethereum ETF, Fidelity Ethereum Fund, Invesco Galaxy Ethereum ETF, VanEck Ethereum ETF en Franklin Ethereum ETF. De handel in deze ETF's start dinsdag.

Ethereum ETF's: wat kunnen we verwachten?

Sinds hun introductie hebben Bitcoin ETF's indrukwekkende prestaties geleverd en aanzienlijke investeringen aangetrokken. Dit succes heeft de lat hoog gelegd voor de aankomende Ethereum ETF's. De vraag is echter of deze ETF's hetzelfde niveau van interesse en investering zullen weten te behalen.

Speculatie en economische toepassingen

Er is scepsis of de Ethereum ETF's het succes van de Bitcoin ETF's evenaren. Ethereum blijft voornamelijk een speculatief instrument, en de nieuwe ETF's zullen naar verwachting de speculatie in de munt verhogen. Dit betekent dat beleggers vooral handelen om winst te maken op basis van prijsfluctuaties in plaats van te investeren in de lange termijn ontwikkeling van het Ethereum-platform.

Voordelen voor uitgevers en custodians

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.