Navigation

Crypto: Ethereum deelt in malaise - misschien op weg naar 1600 dollar

De koers van Ethereum $ETH daalt mee in de malaise in de cryptomarkt. Naast de onzekerheden rond Bitcoin en de effecten van Grayscale is er steeds minder enthousiasme over de snelle introductie van een spot Ethereum ETF.

Sowieso kiezen wij ook liever voor andere crypto. En we "hopen" op een verdere dip zoals eerder beschreven, omdat we weer aantrekkelijk kunnen accumuleren.

Als het aanbod van Grayscale weg is boven de markt, kan crypto wel een rally gaan vertonen. Nu is dat nog afwachten. Wat betreft de prijs actie van Ethereum: het zou ons niets verbazen als de koers daalt naar $1600.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.