Navigation

Herhaling: Crypto: interesse in Ethereum ETF Hong Kong zwak - disconnect - Bitcoin

[Dit bericht is op donderdag in de feed geplaatst en wordt nu onbewerkt herhaald.]

In de afgelopen dagen zijn de cijfers voor de Ethereum spot ETF in Hong Kong verrassend teleurstellend. Op 22 mei was de netto inschrijving op één dag slechts 62,8 ETH, en de totale dagelijkse handelsomzet bedroeg slechts $390.300.

Dit staat in scherp contrast met de recente populariteitstoename van Ethereum wereldwijd, wat suggereert dat er een kloof is tussen het globale sentiment en de lokale investeringsinteresse in Hong Kong.

Wij houden het dan ook bij Bitcoin. We denken namelijk dat er veel te veel emotie heerst rond een eventuele goedkeuring van een spot Ethereum ETF in Amerika, en dat deze eerder zal teleurstellen. Misschien dat de koers van Ethereum wel verder stijgt, maar ook dan zien we voor de trend meer in Bitcoin.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.