Navigation

Crypto: ETH-houders blijven accumuleren - BTC-houders verkopen - IntoTheBlock

Terwijl langetermijnhouders van Bitcoin hun bezittingen beginnen te verkopen, zorgen Ethereum-houders voor opschudding. Nieuwe rendementskansen in het ETH-ecosysteem en de verwachting van een Ethereum ETF kunnen deze afwijking veroorzaken. Dit schrijft IntoTheBlock.

De grafiek hieronder vergelijkt het gedrag van langetermijnhouders van Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) over de tijd. De blauwe lijn vertegenwoordigt het aantal Ethereum munten dat wordt vastgehouden door langetermijnhouders, terwijl de grijze lijn het aantal Bitcoin munten toont dat wordt vastgehouden door langetermijnhouders. De tijdsperiode van 2017 tot en met 2024 wordt weergegeven op de horizontale as.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.