Navigation

Euro Stoxx 50: op basis van prijs gedreven actie - de chart

Euro Stoxx 50: op basis van prijs gedreven actie - de chart
pro

De grafiek toont de wekelijkse prestaties van de Euro Stoxx 50 index over een lange periode, vanaf ongeveer 2003 tot midden 2024. De Euro Stoxx 50 index bereikte een significant hoogtepunt in 2007, zoals aangegeven door het omcirkelde gebied op de grafiek.

De index kende een grote terugval tijdens de financiële crisis van 2008-2009, maar heeft sindsdien hersteld en zelfs de eerdere hoogtepunten overschreden. hieronder een analyse van de chart, waarbij andere elementen niet zijn meegenomen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Gerelateerd