Navigation

Opening call by David Buik

De "Street of Dreams", verwijzend naar de Amerikaanse aandelenmarkt, sloot vijf maanden van winsten af waarbij de S&P met 19,5% en de Nasdaq met 37% steeg tot nu toe dit jaar.

Financiële aandelen presteerden sterk gisteren. In Europa ontbrak richting op de markt, terwijl er voorzichtige winsten werden geboekt in Azië (exclusief de Hang Seng Index van Hongkong). Olie wordt geprijsd op $85 per vat.

De openingsindicaties wijzen op een stabiele start van de dag met FTSE die met 1 punt stijgt naar 7700, de DAX die met 13 punten stijgt naar 16459, de CAC die met 6 punten stijgt naar 7503 en DJIA (futures) die met 7 punten stijgt naar 35566.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.