Navigation

Markten overwegend lager - eventueel opnieuw verkoopdruk

Europese beurzen staan onder druk met beperkte nieuwe prikkels. De Amerikaanse futures staan iets hoger. De marktrente is iets opgelopen.

Momenteel zijn wij voorzichtig en sluiten een eventuele dip die omschreven mag worden als correctie voor aandelen niet uit. Naast een paar uitschieters op betere verwachte cijfers, zoals PostNL, wordt over het algemeen niet echt gereageerd op winstverrassingen. Dit kan aangeven dat de markt eerst nog meer moet dalen om weer nieuwe kopers aan te trekken.

De dollar is iets sterker en commodities noteren in het rood als gevolg van de algemene stemming en de kracht van de Amerikaanse dollar.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.