Navigation

Opening call by David buik

De aandelenmarkt, vaak aangeduid als de "Street of Dreams," heeft een bescheiden stijging van ongeveer 0,5% gezien na de beslissing van Moody's om de kredietwaardigheid van bepaalde regionale banken te verlagen.

De Europese markt wordt beschouwd als oversold. De olieprijs staat momenteel op $85. In Azië heerst er onzekerheid over de richting van de markt.

De initiële voorspellingen voor de opening van de markten wijzen op een lichte opleving in het bearish sentiment. De FTSE wordt verwacht met 33 punten te stijgen tot 7560, de DAX wordt verwacht met 99 punten te stijgen tot 15868, de CAC wordt verwacht met 35 punten te stijgen tot 7304, en de DJIA  (futures)  is met 10 punten gedaald tot 35304.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.