Navigation

Opening call by David buik

Voor de tweede opeenvolgende dag zochten Amerikaanse investeerders dekking in afwachting van de naderende Amerikaanse inflatiegegevens en de verwachte reactie van de Federal Reserve op het gebied van rentetarieven.

Aan de andere kant kende Europa gisteren een positieve dynamiek. De olieprijs staat op $87, terwijl de obligatierendementen een subtiele verschuiving laten zien. De Aziatische markten vertonen een mengeling van resultaten.

Bij de start van de handel lijken de initiële marktvoorspellingen voorzichtig te zijn. De FTSE wordt verwacht met 9 punten te dalen tot 7578, de DAX met 11 punten te zakken naar 15841 en de CAC zal naar verwachting met 4 punten teruglopen tot 7318. Ondertussen wordt verwacht dat de DJI (futures) met 132 punten zal stijgen tot 35255.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.