Navigation

Europese: beurzen openen licht lager - NXFIL - SIF - AGN

Na de opening van de Europese beurzen zien we overwegend iets lagere noteringen. De verliezen zijn echter beperkt. Dit dip doordat er weinig beweging was in zowel de Amerikaanse als de Aziatische markten, waar beide continenten overwegend lager noteerden.

Mogelijk spelen de recente opmerkingen van ECB-lid Isabel Schnabel ook een rol. Zij liet zich terughoudend uit over mogelijke renteverlagingen, waarbij een renteverlaging in juli niet zeker is.

Hoewel de toon op de markt redelijk blijft, is het mogelijk dat beleggers nu wachten op verdere ontwikkelingen uit de Verenigde Staten. Een dag van rust na de recente sterke opwaartse bewegingen is ook niet ongewoon.

NX Filtration ligt 11% hoger dankzij een deal in Mexico. We hebben hier vanochtend al aandacht aan besteed en besloten niets met het aandeel te doen. Het bedrijf is een black box. SIF is vrijwel onveranderd na het presenteren van weinig overtuigende cijfers vanochtend. ASML ligt momenteel 1,5% lager. Aegon wint juist 1% en mag verder stijgen na de update eerder deze week.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.