Navigation

Markten: Europa sterk door aantal uitblinkers - Bitcoin onder druk - update

Een korte tussentijdse update van de gang van zaken waarbij we kunnen constateren dat Europa hoger ligt, ongeveer tussen de 0,3% en 0,5%. Parijs presteert sterk met een winst van 1%, maar vooral België springt eruit met een winst van 1,8% door de rally in het aandeel Argenx vanwege goed nieuws. Argenx vertoont momenteel een winst van bijna 9%.

De handel verschuift nu naar Amerika, waar de futures markten wat nerveuzer zijn. Dit betekent dat vooral de Nasdaq futures aan het flip-floppen zijn. Voorbeurs ligt de koers van NVIDIA opnieuw lager met een verlies van 2%. Dit zou kunnen wijzen op verdere winstnemingen in technologie. We houden echter rekening met een volatiele sessie.

Op dit moment is de rente wat gestegen, de dollar is wat zwakker geworden, en de olieprijs noteert momenteel hoger, terwijl goud ook beter presteert. In de cryptomarkt zien we dat Bitcoin onderuit gaat en 3% daalt, nu onder de 61.500 dollar staat. De technische parameters voor Bitcoin zijn zwak.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.