Navigation

Europa: hoger als vervolg Azië - Wall Street in de plus - nog steeds in bandbreedte

De Europese markten en ook de AEX-index vertoonde veerkracht. Dit begon door optimisme op de Chinese markten. Wall Street is hoger momenteel, hoewel NVIDIA lichte verliezen laat zien.

De winsten worden voornamelijk aangedreven door positieve, doch twijfelachtige, ontwikkelingen in Azië gedurende de afgelopen nacht. Terwijl deze week de PCE en werkgelegenheidscijfers in de VS worden vrijgegeven lijkt het patroon tot nu toe nog steeds enigszins onduidelijk, ondanks de winsten vandaag.

De Amerikaanse en Europese markten bevinden zich momenteel binnen een beperkt handelsbereik. Het is mogelijk dat er nog een verdere daling volgt, of er kan meer duidelijkheid ontstaan na de publicatie van de data later deze week in de Verenigde Staten. Dit zou de weg kunnen banen voor meer duidelijke trends en mogelijk toch weer een vervolg van de stijging.

Voor beleggers is het echter misschien nog te vroeg om definitieve conclusies te trekken en enige voorzichtigheid is nu nog geboden. Ondanks dat de trend over een langere periode opwaarts is. De recente bewegingen op de markten laten zien dat er nog steeds onzekerheid heerst en dat er meerdere factoren van invloed kunnen zijn op de richting van de markt.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.