Navigation

EV's: 21% groei tot 16,7 miljoen voertuigen dit jaar - Bloomberg prognose - opletten

De verkoop van elektrische voertuigen (EV's) wordt verwacht dit jaar met 21% te groeien tot 16,7 miljoen voertuigen, waarbij China bijna 60% van het marktaandeel voor haar rekening neemt. Dit volgens de prognose van Bloomberg.


We hebben eerder deze week aandacht besteed aan zonne-energieaandelen. Dat deden we door te kijken naar Fastned $FAST, Alfen $ALFEN en Ebusco $EBUS.

We schreven toen ook dat we nog steeds niets doen. We zijn al lang vrij negatief, (elk om zijn eigen reden) maar we gaven ook aan dat het wellicht vooral belangrijk is om niet alleen meer op negativiteit te letten, maar eerder te gaan kijken naar positieve elementen. Dit ook ma een hele slechte periode voor veel van deze aandelen.

En wie weet leidt dat tot een andere visie voor deze Nederlandse aandelen, of mogelijk slechts voor een aantal genoteerd aan de Amerikaanse beurs.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.