Navigation

Update: EVS: bijna 8% hoger - willen op up - na rally nog even aankijken

Na de cijfers van het Belgische EVS $EVS zijn we niet de enige die deze beter vonden dan verwacht. Hierdoor is de koers nu bijna 8% opgelopen, waarbij de volumes veel hoger zijn dan normaal. Zie ook vorige bericht

We hebben vanochtend gemeld dat we overwegen om naar een up te gaan in het aandeel. Echter, de koers is nu zo fors gestegen dat we toch nog even wachten.

We willen nog steeds op een stijging gaan, maar na een rally van 8% zijn we misschien te laat en zodoende wachten we op een beter instapniveau.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.