Navigation

Evotec: betaling 25 miljoen dollar ontvangen van Bristol-Myers - al op up

Evotec $evt heeft een betaling van 25 miljoen dollar ontvangen als onderdeel van Het neurologiepartnerschap met Bristol-Myers Squibb. De vooruitgang in de samenwerking versterkt de gezamenlijke pijplijn van neurologieprogramma's, aldus het Duitse bedrijf.

Na een wisselend in 2023, zijn we in twee stappen op een stijging van deze aandelen blijven zitten. Het is wel een heel hoog risico, maar als er meer interesse komt in biotech zou Evotec hiervan kunnen profiteren. Tevens zijn de lange termijn vooruitzichten nog lang niet zichtbaar in de koers.

Zodoende mag de aandeel hoger staan, hoewel de prijs gedreven actie nog altijd zwak is. Wel heeft het aandeel een support gevonden. Al met al blijven we dus op een stijging zitten.

Cord Dohrmann, Chief Scientific Officer van Evotec, verklaarde: "Terwijl het eerste programma uit onze neurologiepartnerschap met Bristol-Myers Squibb op weg is naar een fase II-onderzoek, groeit onze samenwerking ook in de fase van medicijnonderzoek."

Hij benadrukte het vertrouwen dat hun inspanningen op het gebied van medicijnonderzoek, ondersteund door unieke PanOmics-gebaseerde en op patiënten afgeleide cellulaire modellen, nieuwe behandelingsopties zullen opleveren voor patiënten die getroffen zijn door ernstige neurologische aandoeningen. De oorsprong van de neurologiepartnerschap tussen beide bedrijven gaat terug tot het jaar 2016.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.