Navigation

Exor: vrijdag de cijfers van Iveco - aandeel EXO in prachtige uptrend

Exor: vrijdag de cijfers van Iveco - aandeel EXO in prachtige uptrend

Op vrijdag zal Iveco haar resultaten bekendmaken. Dit is een grote vrachtwagenproducent. De cijfers kunnen belangrijk worden voor Exor $EXO, omdat Exor een belang heeft in Iveco. Het bedrijf heeft 27,1% van de economic rights en 42,5% van voting rights in Iveco. Exor is het beleggingsvehicle van de familie Agnelli.

Het aandeel Exor

Exor zien wij als een aandeel dat verder mag stijgen met beperkt risico, waardoor het ook geschikt is voor een pensioenportefeuille. De prijsactie van het aandeel vertoont een hele mooie uptrend. Als de koers meer dan gemiddeld zal corrigeren, is de kans groot dat we zelfs groter gaan instappen.

Exor heeft niet alleen een belang in Iveco, maar ook belangen in ondermeer Stellantis, Ferrari en Philips, waarbij het bedrijf verder wil gaan uitbouwen binnen healthcare.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.