Navigation

Exor: Iveco +8% na cijfers - gunstig voor Exor - reeds op up

De aandelen van Iveco $IVG stijgen op de Italiaanse beurs met 8% na beter dan verwachte cijfers en optimistische prognoses. Dit is bullish voor Exor $EXO dat een belang heeft in Iveco. We zijn reeds positief gestemd op het aandeel Exor en behouden onze up. Het nieuws van Iveco is ook goed voor aandelen zoals Daimler Truck.

Het bedrijf overtrof de verwachtingen met een 10% hogere prognose voor de operationele inkomsten in 2024. De geconsolideerde aangepaste EBIT zal naar verwachting tussen 900 miljoen en 950 miljoen euro liggen. Ondanks een verlies in Q4, steeg de nettowinst voor heel 2023 tot 218 miljoen euro.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.