Navigation

Exor: 650 miljoen euro opgehaald met A- rating - aandeel mooie groeier

Exor $EXO heeft 650 miljoen euro opgehaald met de uitgifte van obligaties. De obligaties lopen tot 14 februari 2033 en kennen een vaste jaarlijkse coupon van 3,75 procent. Ze krijgen een notering aan de beurs van Luxemburg.

De nieuwe obligaties zijn op zich neutraal voor het aandeel Exor en worden gebruikt voor algemene doeleinden en het herfinancieren van schulden die in 2024 aflopen.

Het is goed om te zien dat deze obligaties, die genoteerd worden aan de Luxembourg Stock Exchange, een A- credit rating hebben gekregen van Standard and Poor’s. Dat is redelijk hoog. De rente is ook acceptabel en dit geeft weer aan dat beleggers veel vertrouwen hebben in Exor.

Wij zien het aandeel Exor $EXO als ondergewaardeerd, waarbij dit soort beleggings-vehikels altijd een discount hebben. Die van Exor is echter zo groot dat dit aanzienlijke upside kan geven bij meer instromen van gelden door beleggers. Het aandeel wordt daarnaast gezien als een betrouwbare groeier en een aandeel dat past in een pensioenportfolio.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.