Navigation

Exor: hoger door afronden aandeleninkoopprogramma

Exor $EXO wil het in september 2023 aangekondigde aandeleninkoopprogramma in de komende maanden afronden. Op 13 september 2023 meldde Exor dat het voor 1 miljard euro aan eigen aandelen wilde inkopen.

Het nieuws leidt tot een iets hogere koers. Exor wordt gezien als ondergewaardeerd, hoewel er bij haar beleggingen in de auto-industrie momenteel ook tegenslagen zijn. Ondanks dat, is de discount te groot en de investeringen in de gezondheidszorg, onder meer bij Philips, zijn juist duidelijk positief. We zitten al long in Exor en zijn positief gestemd over het aandeel. (Zie ook de database.)

Van de 250 miljoen euro die van dit inkoopprogramma nog resteerde, is tussen 15 april en 1 juli reeds 125 miljoen euro ingekocht. De overige 125 miljoen euro wordt tussen vandaag en uiterlijk november ingekocht, aldus Exor.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.