Navigation

Fagron: hoger na de cijfers en outlook - blik op het aandeel

Fagron $FAGR heeft in de eerste helft van 2024 sterke financiële resultaten behaald. De omzet steeg met 15,5 procent tot 429,3 miljoen euro, terwijl de winstgevendheid ook toenam.

De REBITDA, een maatstaf voor de operationele winst voor eenmalige posten, nam met 17,2 procent toe tot 84,6 miljoen euro.

De nettowinst steeg met 22,1 procent naar 40,7 miljoen euro. Daarnaast verhoogde het bedrijf zijn omzetverwachting voor het hele jaar naar een bereik tussen 850 en 870 miljoen euro.

Visie op het aandeel

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.