Navigation

Fastned: nieuw snellaadstation geopend bij Hoofddorp - wachten op orders

Fastned $FAST heeft een nieuw snellaadstation geopend aan de A4 bij Hoofddorp, genaamd Den Ruygen Hoek-West. Dit nieuwe station heeft een verdubbelde capaciteit en kan zestien voertuigen tegelijk opladen. Het nieuwe station is het grootste van Fastned in Nederland en beschikt over de snelste snelladers die momenteel beschikbaar zijn, namelijk 400 kW-laders.

De opening van dit snelheidsstation is goed nieuws, maar niet onverwacht. De bouw was immers al enige tijd geleden begonnen. Desalniettemin denken we dat deze opening een kleine bijdrage zal leveren aan de groei van Fastned.

Echter, zoals eerder aangegeven, verloopt die groei volgens ons nog steeds te traag. We zijn van mening dat dit niet te wijten is aan Fastned, maar vooral aan de onduidelijke politieke situatie. Er is eerst ruimte nodig voor subsidies om voldoende snelheidsstations te kunnen bouwen, zodat elektrisch rijden echt succesvol kan worden.

Wat betreft het aandeel van Fastned blijven wij aan de zijlijn staan. En aangezien het momenteel wat stiller is rond nieuwe orders, sluiten we een winstwaarschuwing nog steeds niet uit.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.