Navigation

Fastned: sterk lager bij hoge volumes - dat ziet er niet goed uit

Er vindt een opvallende beweging plaats bij het aandeel van Fastned $FAST. We zien namelijk dat het aandeel met 5% is gedaald, terwijl er al meer dan 25.000 stukken zijn verhandeld. Dit komt overeen met de gemiddelde dagomzet van Fastned.

De daling bij Fastned duidt erop dat de situatie in de grafiek er nog slechter voor staat. Wij vinden Fastned een fascinerend bedrijf, actief in een groeisector, maar we ondernemen al tijden geen actie met het aandeel, ondanks dat we zoeken naar groene grassprieten. Die zijn er echter te weinig momenteel.

Zoals eerder gemeld, verwachten we dat Fastned mogelijk opnieuw een winstwaarschuwing zal afgeven en extra kapitaal zal moeten ophalen. Daarom blijven we weg van het aandeel. De neerwaartse beweging bij een hoge omzet wijst ons erop dat er mogelijk slecht nieuws aan zit te komen of misschien een kapitaalsverhoging: in ieder geval is er iemand aan het dumpen. Voor meer informatie, zie ook onze database.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.