Navigation

MicroStrategy: begunstigde uitspraken SEC - kans verdere rally

MicroStrategy: begunstigde uitspraken SEC - kans verdere rally

Mocht het nieuws in de media, zoals voor het eerst gemeld door The Financial Times, correct zijn, dan is dat een duidelijk signaal dat de kans op goedkeuring van spot Bitcoin ETF's is toegenomen.

Volgens de media heeft de SEC voor de start van de rechtszaken aan Coinbase gevraagd om alle handel in cryptocurrencies behalve Bitcoin stop te zetten. Dit is goed nieuws voor Bitcoin en vooral voor het aandeel MicroStrategy.

MicroStrategy: factor 2 tot 3 ten opzichte van Bitcoin

Wij denken dat dit voor MicroStrategy $MSTR een kans biedt. We hebben het idee dat het aandeel MicroStrategy met een factor 2 tot 3 meer stijgt dan de munt (BTC) zelf. Althans op de korte termijn, gevoed door ondermeer de waardestijging van Bitcoin, de papieren winst en door de verwachtingswaarde.

MicroStrategy bezit veel Bitcoin en daardoor kan het aandeel waarschijnlijk sterk stijgen zodra Bitcoin ook weer omhoog gaat. We zitten reeds op een stijging vanaf ongeveer $323. Later deze week presenteert het bedrijf de cijfers.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.