Navigation

Powell speech: de volledige tekst - kans op verdere correctie - trends

Hierbij de speech van Powell tijdens Jackson Hole. De speech geeft aan dat de rente zeker nog eens wordt verhoogd. Hoewel de markten de speech misschien minder waarderen op de korte termijn is het positief voor de lange termijn.


Zodra de inflatie rond de 2% is teruggekeerd kan er een periode van stabiele lage inflatie beginnen wat gunstig is voor aandelen.


Voor nu moeten we in gedachten houden dat de stemming op de markt erop wijst dat de kans groot is dat op elke opleving verkocht wordt. De kans van een verder correctie is groot.

Speech by Chair Powell on the economic outlook
Good morning. At last year’s Jackson Hole symposium, I delivered a brief, direct message. My remarks this year will be a bit longer, but the message is the sam

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.