Navigation

Fed Waller: ziet minder renteverlagingen in 2024 - passend bij onze visie

Fed Waller, een stemmer en havik, verklaart dat recente gegevens minder renteverlagingen rechtvaardigen of een latere start van renteverlagingen. Zijn uitspraken volgen op die van Raphael Bostic (een duif) vorige week, die ook al pleitte voor het temperen van de renteverwachtingen.

Dit bevestigt onze visie dat er in 2024 minder dan 3 renteverlagingen gaan plaatsvinden. Het onderstreept ook dat de dot-plot niet meer betrouwbaar is voor rentevoorspellingen. Uiteindelijk blijven economische gegevens de belangrijkste factor wat past bij de Fed-uitspraken die zegt ze data-afhankelijk zijn.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.