Navigation

Fed: markt ziet 21% kans op renteverhoging in september

Volgens de Fed watch tool rekenen de markten op en kans van 21% voor een renteverhoging van 25 basispunten bij de FOMC-vergadering op 20 september en 63,5% voor dezelfde renteverhoging van 25 basispunten bij de FOMC-vergadering op 1 november. Dit na de speech van Powell op vrijdag.

Dit zegt nog weinig. De werkgelegenheidscijfers die op vrijdag in de VS worden vrijgegeven kunnen  weer aanzienlijke invloed hebben op hoe de markt de rente-inschattingen zal beoordelen ondanks dat deze cijfers een lagging indicator zijn.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.