Navigation

ForFarmers/Tasomix: samenvoeging Piast Pasze - gunstig

ForFarmers/Tasomix zal haar voeractiviteiten samenvoegen met Piast Pasze. Dit zal resulteren in een toename van 410.000 ton aan volume en zal de positie van ForFarmers/Tasomix in de pluimveesector versterken, zo meld ForFarmers (FFARM).

Bedrijf is perfecte reorganisatie kandidaat: zet Polen gunstig

Voor ForFarmers/Tasomix is de overname van Piast een strategische zet om haar positie in de Poolse agrarische markt uit te breiden. Dit kan leiden tot synergie, wat resulteert in lagere kosten en betere marges. Bovendien kan het bedrijf hierdoor haar klanten beter bedienen.

Het aandeel van ForFarmers staat al geruime tijd onder druk. In de afgelopen kwartalen zijn er verschillende uitdagingen geweest. Dit was voor ons echter de reden om naar up te gaan met dit aandeel. Wel met een hoog risico beoordeling.

Met de mogelijkheid tot reorganisaties heeft het bedrijf nu ruimte om weer op te krabbelen. Het samenvoegen van activiteiten met Piast Pasze in Polen zou een stap in de goede richting kunnen zijn.

Ondanks het grote risico blijven we verwachten dat er meer acties zullen worden ondernomen om het bedrijf weer op het juiste spoor te krijgen, wat mogelijk kan leiden tot een stijging van de aandelen ForFarmers in de komende kwartalen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.