Navigation

UPDATE: Crypto: Filecoin: integratie Solana - visie FIL als belegging - Arweave

UPDATE: Crypto: Filecoin: integratie Solana - visie FIL als belegging - Arweave
pro

Dit is de update nadat we eerder vandaag in een kort artikel al de integratie met Solana hebben gemeld.

Filecoin heeft aangekondigd dat het is geïntegreerd met Solana en zal het protocol gebruiken om gegevensschaalbaarheid te bereiken door gebruik te maken van de gedecentraliseerde opslagmogelijkheden met een verbeterde beveiliging.

Filecoin is een gedecentraliseerd opslagnetwerk dat tot doel heeft een wereldwijde, open-source en controleerbare markt voor gegevens te creëren. Het verschil met Arweave is dat Filecoin vooral voor korte opslag is.

Filecoin noemt de integratie van Solana met Filecoin een significante stap weg van gecentraliseerde opslagoplossingen en een opmerkelijke stap naar het verbeteren van de betrouwbaarheid en schaalbaarheid van de Solana-blockchain.

Voordelen van de Integratie

Door gebruik te maken van de gedecentraliseerde opslagmogelijkheden van Filecoin, kan Solana gegevens redundantie, schaalbaarheid en verbeterde beveiliging bereiken, terwijl het trouw blijft aan zijn gedecentraliseerde ethos volgens Solana zelf. Deze samenwerking toont de kracht van blockchain-netwerken om robuustere en veerkrachtigere ecosystemen te creëren ten behoeve van gebruikers en ontwikkelaars.

De FIL-token als belegging

Naar onze mening is de FIL-token fundamenteel gebrekkig als investering. Hoewel de technologie beloftevol is voor gedecentraliseerde opslag, zijn de tokenomics zo gestructureerd dat ze FIL-houders voorlopig schaden.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.