Navigation

herhaling: Flow Traders: nog steeds geen reden om te kopen - crypto en de chart

[Dit bericht is op donderdag in de feed geplaatst en wordt nu onbewerkt herhaald.]

Het aandeel Flow Traders $FLOW, dat in het eerste kwartaal van dit jaar als bedrijf profiteerde van de introductie van spot Bitcoin ETF's in Amerika, heeft sindsdien naar onze mening weinig echte vooruitgang geboekt in haar resultaten.

Nu we naar het derde kwartaal gaan, is de kans aanwezig dat er een spot Ethereum ETF komt. Toch denken wij dat het effect op het resultaat daarvan veel minder zal zijn.

Sowieso geldt voor het tweede kwartaal dat de crypto-markt, die steeds belangrijker wordt voor Flow Traders vanwege de spot Bitcoin ETF's, veel lagere omzetten heeft gekend dan het eerste kwartaal. Dit wijst erop dat wij nog steeds geen reden zien om iets met het aandeel te doen.

Zoals we al vaker hebben gezegd, begrijpen we zelfs niet waarom het bedrijf beursgenoteerd is. Het beste voor de aandeelhouders zou zijn als een aantal grote beleggers het aandeel van de beurs halen. Want het is niet alleen de wispelturigheid, maar het blijkt ook dat de kracht die het vroeger had om gebruik te maken van de volatiliteit steeds minder aan het worden is.

Op de grafiek van Flow Traders (FLOW) is te zien dat de dalende trend nog steeds intact is. Dit blijkt uit de duidelijke dalende lijn die sinds begin 2021 is getrokken en nog steeds niet doorbroken is. De huidige prijs bevindt zich onder deze trendlijn, wat bevestigt dat de neerwaartse beweging sterker is en verkopers de controle hebben.

Daarnaast is er een steunniveau zichtbaar rond de €16,00-€18,00, zoals aangegeven door de witte rechthoekige zone. Dit niveau heeft eerder dienst gedaan als een steungebied en kan mogelijk opnieuw als steun fungeren als de prijs weer naar beneden beweegt.

Hiermee is duidelijk dat de neerwaartse trend nog steeds aanwezig is, maar er zijn wel belangrijke steungebieden op lagere niveaus die in de gaten gehouden moeten worden. Echter, alles bij elkaar opgeteld, is er geen reden om iets met het aandeel te doen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.