Navigation

Crypto: spot-handelsvolume grote beurzen 37,9% gedaald - slecht signaal Flow Traders

Het CEX Data Report voor april toont aan dat het spot-handelsvolume op grote crypto-beurzen met 37,9% is gedaald ten opzichte van de vorige maand. Daarnaast is het websiteverkeer van grote beurzen met 22% gedaald.

Deze trend suggereert dat andere grote beurzen zoals Coinbase en Robinhood waarschijnlijk ook een daling in handelsvolume en websiteverkeer hebben ervaren en dat dit een zwak signaal is voor Flow Traders.

De grootste dalingen waren bij Kucoin (70,8%), Upbit (57,5%) en Bitfinex (47,7%).

Flow Traders

Aangezien de data aantonen dat het volume in crypto aan het dalen is, kan dit ook een aanzienlijke invloed hebben op Flow Traders $FLOW. In het eerste kwartaal heeft Flow Traders geprofiteerd van de introductie van spot Bitcoin ETF's in Amerika. Daar heeft het goed aan verdiend. Ook daar zien we de volumes duidelijk afnemen en als we daarbij optellen dat volumes op andere beurzen ook afnemen, kan dit betekenen dat de cijfers van Flow Traders gaan tegenvallen.

Flow Traders is meer dan alleen trading in bijvoorbeeld Bitcoin, maar de reguliere beurzen, daar gebeurt ook te weinig voor het bedrijf. Betekent dus dat de data een negatieve indicator zijn voor de resultaten van Flow Traders.

Wat betreft het aandeel, wij doen daar niks mee en zoals we al vaker hebben verteld, wij begrijpen ook niet meer waarom het aandeel beursgenoteerd is. Het beste zou zijn als een aantal grote aandeelhouders besluiten het bedrijf van de beurs te halen. Dan heb je er als gewone belegger misschien ook nog wat aan.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.