Navigation

Flow Traders: schrapt dividend - al langer negatief over aandeel

Flow Traders: schrapt dividend - al langer negatief over aandeel
pro

Flow Traders $FLOW heeft in het tweede kwartaal van 2024 meer omzet en winst geboekt dan een jaar geleden, maar de prestaties vielen tegen: het is gewoon slecht. Het bedrijf presenteerde ook nieuwe toekomstplannen, waarbij het dividend werd opgeschort.

Visie op het aandeel

Wij waren al langer duidelijk negatief over het aandeel Flow Traders, en de recente cijfers bevestigen deze visie. Ondanks een stijging in omzet en winst ten opzichte van vorig jaar, blijven de resultaten achter bij de verwachtingen. Bovendien wordt het dividend opgeschort, wat aangeeft dat het bedrijf prioriteit geeft aan het versterken van de handelskapitaalbasis boven directe aandeelhouderswaarde. Dit onderstreept onze negatieve visie op het aandeel, gezien de aanhoudende uitdagingen en onzekerheden in de markt.

Samenvatting van de resultaten

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.