Navigation

Flow Traders: Chief Trading Officer verlaat bedrijf - niet in hitparade - statistische kans

Folkert Joling heeft besloten af te treden als Chief Trading Officer en bestuurslid van Flow Traders ($FLOW. Het vertrek van Joling kan aangeven dat het rommelt bij Flow Traders.

De resultaten vallen tegen en het lijkt het bedrijf niet te lukken om een consistente koers te varen. Ook kan het echt zo zijn dat Joling iets anders wil gaan doen.

Wat betreft het aandeel Flow Traders, dat heeft de laatste tijd een toontje lager gezongen. Wij zien het aandeel als speculatief en zo nu en dan is er een kans. Het bedrijf moet het hebben van volumes en volatiliteit op de financiële markten. Als dat ontbreekt wordt er minder verdiend.

De chart van Flow Traders: statistiek

Als wordt gekeken naar de grafiek kan gesteld worden dat er misschien bij een daling naar onder de €17,5 euro een statistische kans is. In de afgelopen jaren was dit een niveau waarop de koers steeds weer opveerde en een stijging van minstens 70% liet zien. Meer kan er momenteel niet van gemaakt worden. Flow Traders komt voorlopig niet voor in de hitparade.

Joling verlaat Flow Traders om andere doelen buiten het bedrijf na te streven, aldus het persbericht. Het Global Executive Committee, verantwoordelijk voor Trading en Technology, zal zijn verantwoordelijkheden overnemen. Flow Traders breidt ook haar Global Executive Committee uit met Bill Stush, die de Amerikaanse groeistrategie zal leiden. Andere benoemingen omvatten Tamara Maris-Mravunac en Aaron Dimitri, die zich zullen richten op het versterken van de wereldwijde risico- en compliance-functies van het bedrijf.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.