Navigation

Hugo Boss: verwachtingen verhoogd - al op een koop

Het Duitse modehuis Hugo Boss $BOSS heeft woensdag zijn verwachtingen voor het hele jaar verhoogd na een dubbelcijferige omzetstijging in het tweede kwartaal, nu het de vruchten plukt van zijn recente merkvernieuwing en marketingcampagne.

Het bedrijf verwacht dat de jaaromzet tussen 12% en 15% zal groeien en €4,1 miljard tot €4,2 miljard zal bedragen, vergeleken met de eerdere prognose van een groeipercentage van ongeveer 10% tot €4 miljard.

Het bedrijf verwacht dat het bedrijfsresultaat tussen 20% en 25% zal groeien, vergeleken met de eerdere marge van 10% tot 20%.

Visie: al op een koop sinds augustus vorig jaar

We zijn naar een opwaartse visie gegaan in augustus van 2022. De cijfers en vooral de verhoogde outlook bevestigen onze positieve visie. Het aandeel kan wel eens (onvoorzien omstandigheden daargelaten) een nieuwe rally gaan inzetten. We blijven bullish en houden de long positie vast.

HUGO BOSS continues strong growth trajectory in Q2
HUGO BOSS continues strong growth trajectory in Q2

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.