Navigation

Rheinmetall: marge onder doestelling - sterk orderboek - blijft op up

Rheinmetall $RHM had in het tweede kwartaal een licht lagere winstmarge van het bedrijfsresultaat vergeleken met vorig jaar, met 7,9% ten opzichte van 8,1%. De omzet steeg met 6,4% tot bijna 1,5 miljard euro, terwijl het bedrijfsresultaat met 3,5% steeg tot 118 miljoen euro. De nettowinst was 73 miljoen euro, hetzelfde als vorig jaar. De winstmarge blijft onder de doelstelling van 12%, maar de orderboeken zijn goed gevuld en Rheinmetall handhaaft zijn jaarlijkse prognose.

Reactie op cijfers: mogelijke dip aandeel - is koopkans

[De kans is aanwezig dat het aandeel in eerste instantie een dip laat zien op de cijfers. Dit zou een nieuwe kans geven om in te stappen. Gezienhet goed gevulde orderboek is de kans groot dat marges ook gaan verbeteren. Mocht het nodig zijn, dan komen we terug op het aandeel. We zitten al een tijdje op een stijging.]

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.