Navigation

BMW: hoger binnen de DAX - Mercedes

Het aandeel BMW $BMW staat ruim hoger dan de DAX. Ook Mercedes $MBG weet te winnen. Deze aandelen zijn op zich niet duur, maar of deze winsten voor nu worden vastgehouden is de vraag.

BMW

We zitten al op een uptrend in BMW. Dit aandeel lukt het maar niet om de oude top te doorbreken. Toch blijven we op een stijgende koers zitten vanwege het dividendrendement van 8,5%. Dit kan uiteindelijk weer steun gaan geven, hoewel we moeten zeggen dat de prijs gedreven actie op de korte termijn er zwak bijligt.

Mercedes

We wachten ook nog steeds op een moment om ook in Mercedes een trading positie in te nemen. Wat betreft Mercedes, ondanks de opwaartse beweging van vandaag zou een correctie naar minimaal 64 euro eerst mogelijk kunnen zijn. Ook bij dit aandeel is het dividendrendement van 7,6% reden om eens goed te kijken of we ook daadwerkelijk naar een trading buy gaan zodra de stemming beter is.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.