Navigation

Daimler Truck: zwak - nog steeds wachten

De aandelenkoers van Daimler Truck $DTG daalt aanzienlijk. Momenteel handelen we niet in dit aandeel. Op de lange termijn staat dit bedrijf bekend als één van de beste truckfabrikanten met een solide financieel beleid in het verleden. Op dit moment zoeken ze naar een nieuwe CFO.

Het bedrijf zal waarschijnlijk te maken krijgen met de verzwakking van de Europese economie en de zwakte in China. Dit kan zelfs leiden tot een matiging van de verwachtingen. Als de koers van het aandeel corrigeert tot onder de aangegeven grens, dus onder de 30 euro, zullen we overwegen of er een handelsmogelijkheid is.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.