Navigation

Free Ride Portfolio: opname nieuw aandeel - drank & sport

Free Ride Portfolio: opname nieuw aandeel - drank & sport
pro

De afgelopen jaren heeft dit bedrijf een indrukwekkende vooruitgang geboekt in de markt voor energiedranken en staat bekend om zijn merk dat energiedranken produceert met klinisch bewezen gezondheidsvoordelen.

In dit artikel wordt een overzicht gegeven van de financiële prestaties van dit bedrijf van 2021 tot 2023 en worden de strategische uitbreidingsinitiatieven bekeken.

Dit aandeel wordt na de sterke correctie doordat de kans van een winstwaarschuwing aanwezig toch opgenomen in de Free Ride Portfolio vanwege zijn eerdere sterke prestaties en langere groeipotentieel en ook om zo buiten onze "geliefde techsector" een stuk diversificatie te krijgen. In dit artikel de uitleg over deze Free Ride Portfolio.

Terwijl het wordt opgenomen geldt ook dat er een kans is dat het niet verder gaat doorbreken en de groei juist gaat tegenvallen. Dan hebben we en kat in de zak gezocht.

Het aandeel en de opname

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.