Navigation

Free Ride Portfolio: stop inbouwen bij AMD

Free Ride Portfolio: stop inbouwen bij AMD

We hebben het aandeel AMD opgenomen in de Free Ride Portfolio op 7 augustus, tegen een koers van $136. Sindsdien is de koers flink gestegen en staat nu duidelijk hoger.

Om deze portefeuille goed te beheren, willen we toch een stoploss instellen. Terwijl we op $136 zijn ingestapt, plaatsen we nu een stop rond de $130 om ons risico te beperken.

Mocht de stop worden geraakt, stappen we tijdelijk uit. We willen benadrukken dat de kans groot is dat we later weer instappen. Als de koers verder stijgt, blijven we veilig in de positie. En bij een duidelijke verdere stijging zullen we de stop zelfs verhogen.

Deze strategie is volledig gericht op risicomanagement. Het verandert niets aan onze visie op het aandeel, maar zorgt ervoor dat we op bepaalde momenten extra voorzichtig zijn en risico's beperken.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.