Navigation

Free Ride Portfolio: weer een aandeel toevoegen

Free Ride Portfolio: weer een aandeel toevoegen

We gaan weer een aandeel toevoegen tot de Free Ride Portfolio. Zie hier de uitleg. Zoals altijd zijn er geen garanties en we hebben geen idee of deze aandelen daadwerkelijk op de korte termijn al gaan stijgen of überhaupt rendement gaan opleveren.

We werken met een systeem waarbij we maximaal 10.000 euro mogen investeren over een bepaalde periode. Dit kan jaren duren, maar kan ook in de komende maanden plaatsvinden. We hebben gekozen voor 10.000 euro zodat iedereen het kan volgen. Beleggers die grotere bedragen willen investeren, kunnen dit uiteraard aanpassen aan hun eigen vermogen.

Heb je vragen en ben je abonnee bij ons, dan kan je altijd via info@scetrader.nl een mail sturen. Ook kan je een verzoek indienen zodat we telefonisch even contact met elkaar hebben als je meer uitleg wil.

Het bedrijf

Meta $META maakt grote stappen in de augmented reality (AR)-sector met de ontwikkeling van hun langverwachte AR-bril, codenaam Orion. Met de intentie om de manier waarop we met technologie omgaan te revolutioneren, is Orion gepositioneerd om mogelijk smartphones en tablets te vervangen door kunstmatige intelligentie (AI) te integreren met ruimtelijke computing. Deze baanbrekende visie en technologische innovatie zijn de belangrijkste redenen waarom we besluiten te investeren in Meta. Het kan been zogenaamd iPhone moment worden voor Meta.

Het aandeel in de Free Ride Portfolio

Gezien de potentiële impact van Orion op de technologie-industrie en de verwachte groei van Meta, hebben we besloten te kopen. We kopen 1 aandeel. Daarmee heeft het een relatief zware weging, maar dat risico durven we te dragen.

We geloven dat dit het juiste moment is om te investeren, aangezien Meta zich positioneert als een pionier in AR-technologie. Onze investering is gebaseerd op uitgebreid onderzoek en de overtuiging dat Meta's innovatieve projecten zullen leiden tot duurzame groei en waardecreatie voor aandeelhouders.

Verwachte tijdlijn voor massaproductie

Volgens de interne productroadmap van Meta kan Orion al in 2027 in massaproductie gaan. Hoewel deze optimistische tijdlijn ambitieus is, zijn er factoren die tot vertraging kunnen leiden.

Het bedrijf heeft nog geen Electronics Manufacturing Services (EMS) of New Product Introduction (NPI) leverancier geselecteerd, wat cruciaal is voor het productieproces. Bovendien moeten er nog diverse technische uitdagingen worden overwonnen.

Deze elementen suggereren dat, hoewel 2027 een streefdatum is, de daadwerkelijke productie waarschijnlijk later zal plaatsvinden. Desalniettemin toont dit de vastberadenheid van Meta om hun visie te realiseren.

Strategische lancering lagere specificatie versie

In lijn met hun strategie om continu te testen en marktfeedback te verzamelen, overweegt Meta om vóór de massaproductie van Orion een versie met lagere specificaties van de AR-bril te lanceren.

Dit apparaat zou bijvoorbeeld Liquid Crystal on Silicon (LCoS)-technologie kunnen gebruiken in plaats van de geavanceerdere Micro LED-displays die voor Orion zijn gepland.

Door een minder complex model eerder uit te brengen, kan Meta de markt verkennen, gebruikersfeedback verzamelen en het product snel verbeteren. Deze iteratieve aanpak stelt het bedrijf in staat om risico's te minimaliseren en de kans op succes van het uiteindelijke product te vergroten.

Orion's potentiële impact op technologie-industrie

Orion is niet zomaar een ander AR-apparaat. Het is ontworpen om een gamechanger te zijn die traditionele smartphones en tablets overbodig kan maken. De bril integreert AI naadloos met ruimtelijke computing, waardoor een meeslepende ervaring ontstaat waarbij digitale informatie over de fysieke wereld wordt geprojecteerd.

Gebruikers kunnen intuïtieve interacties en realtime informatie verwachten in een handsfree formaat. Dit kan dagelijkse taken zoals navigatie, communicatie en informatieverzameling volledig transformeren, waardoor technologie toegankelijker en meer geïntegreerd wordt in ons leven.

Waarom We Investeren in Meta Platforms

Gegeven Meta's ambitieuze plannen en hun toewijding aan de integratie van AI met ruimtelijke computing, zien we een significante groeipotentie voor het bedrijf. Hun strategie om een mogelijk disruptief product te lanceren dat de manier waarop we met technologie omgaan kan veranderen, positioneert hen als pioniers in een snel evoluerende markt.

Ondanks de technische uitdagingen en mogelijke vertragingen in de massaproductie, toont Meta's aanpak van iteratieve ontwikkeling en marktvalidatie hun vermogen om zich aan te passen en te innoveren. Door een versie met lagere specificaties eerder te lanceren, minimaliseren ze risico's en verzamelen ze waardevolle gebruikersfeedback, wat de kans op succes van Orion vergroot.

Investeren in Meta betekent deelnemen aan een toekomst waarin technologie naadloos is geïntegreerd in ons dagelijks leven. De potentiële markt voor AR-technologie is enorm, en met hun sterke merk en middelen is Meta goed gepositioneerd om een leidende rol te spelen.

We geloven dat hun vooruitstrevende projecten zoals Orion zullen bijdragen aan duurzame groei en waardecreatie voor aandeelhouders.

Conclusie

Meta's ontwikkeling van de AR-bril Orion vertegenwoordigt een gedurfde stap richting een toekomst waarin AR-technologie een integraal onderdeel is van het dagelijks leven.

Hoewel er obstakels zijn die moeten worden overwonnen—zoals het selecteren van leveranciers en het oplossen van technische problemen—positioneert Meta's toewijding aan innovatie het bedrijf goed voor succes.

Door te focussen op de integratie van AI en ruimtelijke computing, heeft Orion het potentieel om de manier waarop we met de digitale wereld omgaan te transformeren en een nieuw tijdperk van technologische innovatie in te luiden.

Daarom besluiten we te investeren in Meta Platforms, in de overtuiging dat hun baanbrekende projecten een significante impact zullen hebben op de toekomst van technologie.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.