Navigation

Fugro: 6% hoger - al op een stijging - free ride creëren - stop in de winst

Het aandeel Fugro is vandaag aanzienlijk hyoger met een winst van bijna 6%. We zijn ingestapt in het aandeel op €13,15, anticiperend op een herstel en een duidelijke turnaround bij het bedrijf, die momenteel gaande is. (Zie ook de database.)

Hoewel de stijging van vandaag nog niet betekent dat het aandeel de pieken van eerder dit jaar heeft doorbroken, kan het die niveaus wel naderen. We verwachten dan ook verdere winsten in Fugro.

Om zeker te zijn dat we deze minder risico lopen, verhogen we onze stop-loss naar boven. De nieuwe stop-loss voor Fugro is nu €16, wat ons in staat stelt risicoloos onder normale omstandigheden in het aandeel te blijven, nadat we in april 2023 dus zijn ingestapt op €13,15.

De grafiek toont ook een opwaartse trend, wat we als positief beschouwen. Gezien de vooruitzichten die Fugro zelf schetst, zijn we van mening dat het aandeel nog verder kan stijgen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.