Navigation

Fugro: sterke cijfers en weer dividend - eerste update - reeds op up

Later vandaag volgt een update.

De resultaten van Fugro $FUGR over 2023 overtreffen de verwachtingen, wat onze overtuiging van onderwaardering versterkt. We handhaven onze positieve kijk en zullen later vandaag een update verstrekken.

Fugro keert weer dividend uit, dit keer 40 cent, nadat het daar eerder mee was gestopt. De vooruitzichten blijven gunstig vanwege de verwachte groei in verschillende sectoren waarin het bedrijf actief is. De EBIT-marge-outlook voor 2024 van 11 tot 15 procent is sterk.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.