Navigation

Crypto: hacker Gala tokens terug - The Rock en Mark Wahlberg - misschien scam

Crypto: hacker Gala tokens terug - The Rock en Mark Wahlberg - misschien scam

Gala Games uitte zijn dank aan Binance voor de samenwerking met zijn team en wetshandhavingsinstanties om de verdachten van de recente hack te identificeren nadat het op 21 mei was gehackt en gaf 5 miljard extra GALA uitgaf. De hackers gaven later de gestolen activa terug.

Er is alle reden om te vermoeden dat deze blockchain en zijn GALA-token een valstrik is voor investeerders. We doen niks met deze munt die een disputabel verleden heeft en neigt naar een scam.

The Rock" Johnson en Mark Wahlberg

In januari 2023 ontstond er veel ophef over een vermeende samenwerking tussen Gala Games en de Hollywoodsterren Dwayne "The Rock" Johnson en Mark Wahlberg.

Deze aankondiging zorgde voor een flinke stijging in de waarde van de GALA-token. Echter, niet lang na de aankondiging werd de tweet waarin de samenwerking bekend werd gemaakt, verwijderd, wat leidde tot verwarring en speculatie onder fans en investeerders. Dat is wat we noemen de boel inde luren leggen.

Daarnaast is er een juridische strijd geweest CEO Eric Schiermeyer en medeoprichter Wright Thurston, waarbij Schiermeyer zijn compaan Thurston beschuldigde van het stelen van 8,6 miljard GALA-tokens ter waarde van $130 miljoen.

De tokenomics van Gala is slecht

In mei 2023 onderging het Gala Games-ecosysteem een belangrijke upgrade met de lancering van de GALA v2-token. Deze upgrade was gericht op verbeterde veiligheid en schaalbaarheid en markeerde een significante mijlpaal voor Gala Games. Dan rijst de vraag of de meest recente hack is scene is gezet.

Totale en maximale voorraad: De totale voorraad van GALA is ongeveer 50 miljard tokens. De huidige circulerende voorraad is ongeveer 35,2 miljard tokens. Er is geen maximumlimiet voor de totale voorraad GALA, wat betekent dat er theoretisch meer tokens kunnen worden uitgegeven naarmate de tijd verstrijkt. Dat betekent veel inflatie.

Gebruik en Verbranding: GALA wordt gebruikt als de gastoken voor alle transacties op de GalaChain, de eigen Layer-1 blockchain van Gala Games. Alle GALA-tokens die als gas worden gebruikt, worden verbrand, wat bijdraagt aan de vermindering van de totale circulerende voorraad. Bovendien worden veel NFT-items binnen het Gala Games-ecosysteem verkocht voor GALA, wat leidt tot verdere verbranding van tokens. Echter doordat er geen limiet is, neemt de inflatie vervolgens ook weer toe.

Resumerend

De prijs van de GALA-token heeft aanzienlijke dalingen doorgemaakt. Deze prijsdalingen maken het een uiterst onstabiele en risicovolle belegging. Het is een flut munt en misschien wel een scam.

Gezien deze factoren is het duidelijk dat de huidige situatie rondom Gala Games en de GALA-token uiterst wankel is is. Beleggers moeten volgens ons uiterst voorzichtig zijn en goed overwegen voordat ze investeren in deze token, aangezien de risico's aanzienlijk zijn en de kans op verdere negatieve ontwikkelingen groot is. Wij blijven in ieder geval ver weg van de GALA-token.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.