Navigation

Galapagos: EBMT Congress showcase hematologische kankers - bullish - visie

Galapagos: EBMT Congress showcase hematologische kankers - bullish - visie

Galapagos $GLPG zal tijdens het EBMT Congres 2024 op 14 tot 17 april 2024 haar innovatieve aanpak in de behandeling van hematologische kankers presenteren met klinische en translationele data.

Het aandeel

Dit zien we als een verrassende positieve wending. We zitten op een koop (high risk) in het aandeel, maar houden vooral nog geen rekening met vooruitgang qua ontwikkeling. De up is vooral gericht op haar grote cashpositie die bij het opsplitsen van het bedrijf een bonus voor aandeelhouders zou kunnen betekenen.

Nu Galapagos mogelijk toch vooruitgang boekt kan dit misschien een extra impuls geven aan de koers. We blijven wel sceptisch, maar houden ook onze stijgingspositie vast.

Als de markt gelooft in de nieuwe aanpak die wordt gepresenteerd zou de koers zelfs sterk kunnen stijgen. Al met al reden om op een speculatieve up in Galapagos te blijven zitten.

Enige achtergrond

Vier abstracts, inclusief twee mondelinge presentaties over eerder gepresenteerde voorlopige klinische en translationele gegevens van haar CAR-T productkandidaten GLPG5101 en GLPG5201, worden gepresenteerd.

Galapagos is optimistisch over de voorlopige veiligheids- en werkzaamheidsgegevens van haar lopende fase 1/2-studies met de CD19 CAR-T therapiekandidaten bij patiënten met recidief/refractair NHL, CLL en RT.

Deze gegevens, in combinatie met een innovatieve gedecentraliseerde productieaanpak die een vein-to-vein tijd van zeven dagen mogelijk maakt, ondersteunen de belofte van GLPG5101 en GLPG5201 om te voldoen aan de kritieke behoeften van patiënten met een slechte prognose.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.