Navigation

GameStop: hele slechte cijfers - maar aandeel 20% - Roaring Kitty

GameStop $GME heeft de resultaten voor het eerste kwartaal bekendgemaakt die heel slecht zijn, maar het aandeel staat sterk hoger waarbij shorts worden uitgerookt. Het zou gaan om 20% van het aantal uitstaande aandelen.

Het bedrijf rapporteerde een verlies van $0,12 per aandeel, vergeleken met de verwachte winst van $0,10 per aandeel. De omzet voor het kwartaal bedroeg $882 miljoen, binnen de voorlopige range van $872-892 miljoen, maar onder de enkele analistenraming van $900 miljoen. Daarnaast kondigde GameStop aan dat er vandaag geen conference call zal plaatsvinden, zonder een reden op te geven voor deze beslissing.

Het aandeel staat dus 20% hoger. Dit in de aanloop naar de live stream van Roaring Kitty op YouTube. Fundamentals doen er niet toe: "lang leve memestocks", totdat het weer misgaat.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Gerelateerd

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.