Navigation

Crypto: gaming index van dieptepunten af - SAND - WAX

Crypto: gaming index van dieptepunten af - SAND - WAX

De SCE Trader Crypto Gaming Index (SCECG) omvat verschillende gaming-gerelateerde munten, waaronder bekende namen zoals The Sandbox, Decentraland, Gala, Enjin, Axie Infinity, Alice en bijvoorbeeld Wax.

In 2021 bereikte deze index een enorme piek, vooral toen Decentraland en Axie Infinity een sterke stijging vertoonden, samen met The Sandbox. Sindsdien is de index echter flink gedaald, mede door afnemende activiteiten en de opkomst van talloze gaming cryptos die het succes van deze platforms probeerden na te bootsen.

Axie Infinity had moeite om groei te behouden door een gebrek aan nieuwe ideeën, wat resulteerde in verdere dalingen binnen de sector. Andere gaming crypto's ondervonden vergelijkbare problemen, waaronder Gala, dat als onbetrouwbaar wordt beschouwd. Enjin, dat de backbone is bij gaming raakte in de vergetelheid door een afnemende activiteit.

Hoewel we recentelijk enige groei zien, is het nog onzeker of deze trend zich zal voortzetten. Niettemin lijkt de SCE Trader Crypto Gaming Index een bodem te hebben bereikt. We sluiten niet uit dat deze munten in ieder geval een tijdelijke opleving ervaren als het sentiment verbetert.

De platforms zoals The Sandbox $SAND en WAX $WAX, die we nog steeds als ondergewaardeerd en zijn we onlangs op een stijging ingegaan. Als de NFT-markt enig herstel vertoont, zouden deze twee munten tijdelijk aanzienlijk kunnen stijgen. Ze zijn niet met elkaar te vergelijken en hebben elk een unieke niche waar we in de toekomst groei in voorzien.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.