Navigation

General Electric: nadert hoogste punt in 7 jaar - winststop verder verhogen

Het aandeel General Electric $GE bereikt bijna een hoogate punt van 7 jaar. In oktober 2022 hebben we besloten in te stappen toen de koers op $60 lag, en vervolgens hebben we wat winst genomen rond de $130 om een ​​free ride te creëren en te profiteren aan een verdere stijging zonder al te veel zorgen over eventuele correcties. De koers is daarna inderdaad verder gestegen, waardoor we nu een aanzienlijke winst hebben behaald met dit aandeel.

Stop verhogen: meer winst borgen

Hoewel we er niet veel over hebben geschreven, beschouwen we General Electric als een comeback aandeel, wat nu duidelijk blijkt. We blijven dus vasthouden aan onze positie in dit aandeel en verwachten verdere groei.

Het is echter belangrijk om te benadrukken dat het niet meer zo goedkoop is als toen we instapten op $60. Daarom kiezen we ervoor om niet bij te kopen, ondanks dat we nog steeds bullish zijn en op verdere stijgingen anticiperen.

Om ons te verzekeren van een grote winst in de toekomst, passen we echter wel onze stoploss aan naar $141. Dit stelt ons in staat om onze winst te beschermen terwijl we profiteren van de mogelijke voortzetting van de stijgende trend.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.