Navigation

Galapagos: Fase 2-studie zijn GLPG3667 - geen marketmover

Galapagos $GLPG heeft aangekondigd dat ze een Fase 2-studie zijn gestart met GLPG3667, een mogelijke behandeling voor systemische lupus erythematodes. Gedurende 32 weken zullen ongeveer 140 patiënten een eenmaal daagse orale toediening van GLPG3667 of een placebo ontvangen. Het belangrijkste doel is het percentage patiënten dat de SLE responder index (SRI)-4 respons bereikt in week 32.

Nieuws geen marketmover

Het nieuws laat nog veel open. Het is een Fase-2-studie en dat betekent dat er nog een lange weg te gaan is. Na eerder teleurstellend nieuws van Galapagos lijkt dit bericht niet overtuigend.

We bevinden ons nog steeds op een stijging. Dit heeft niets te maken met de resultaatontwikkeling. Het heeft te maken met de grote cashpositie die een hogere waarde heeft dan de marketcap en het feit dat het bedrijf een overnamekandidaat is.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.