Navigation

Goud: weer iets gedaald - weerstand blijft te moeilijk - visie

Goud $HG is weer iets gedaald en slaagt er niet in om door de weerstand te breken. Na het Amerikaanse banenrapport van vrijdag was er een korte opleving, maar deze heeft zich niet doorgezet.

Er zijn verschillende technische weerstandsniveaus die mogelijk de koers beïnvloeden. Het beeld van goud is onduidelijk en er kan gesteld worden dat de prognoses in de markt dat een doorbraak door verschillende weerstanden zou plaatsvinden voorlopig nog niet gebeurt.

Als goud blijft haperen is de kans naar ons inzien zelfs toegenomen dat de prijzen eerst flink dalen om dan weer op lagere niveaus te herstellen. Op zich zou een toekomstige lagere rente wel steun kunnen beiden.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.